010-254 34 17

info@urbanstone.nl

Diensten

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

U heeft woonwensen, of u wilt een nieuw bedrijfspand. U heeft plannen voor een uitbreiding, maar u heeft ook vragen: Wat is de beste indeling en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe krijg ik de meeste lichtinval en hoe benut ik mijn ruimte optimaal? Wij luisteren naar al uw wensen en bedenken creatieve, passende oplossingen. Met ons tekenwerk maken we het voor u inzichtelijk. Dat kunnen sprekende handgetekende schetsen zijn, maar ook perfecte 3D-visualisaties. 

Als ontwerpers snappen wij hoe moeilijk het is om vanuit een idee of een gevoel iets concreets te creëren, Maar na vele jaren ervaring hebben wij ons ontwerpproces ontwikkeld. Wij helpen jou dan ook graag met al onze kennis

Benieuwd hoe de ruimtelijke indeling er uit komt te zien na uw verbouwplannen? 

Elke ontwerp word door ons als een 3D Model uitgewerkt, Bij ons krijg je meer dan een bouwtekening

Wij verzorgen je complete bouwaanvraag / omgevingsvergunning, vanaf het eerste ontwerp tot aan het indienen bij de gemeente

Ook verzorgen wij de correspondentie met de gemeentes en de overige partijen zoals de constructeur en andere experts

Heb je al een ontwerp, maar heb je nu iemand nodig die  het bouwkundig uitwerk. 
Wij gaan de uitdaging graag aan

VERTROUWD BOUWEN

Bij ons is de samenwerking met de klant iets persoonlijks, Je hebt bij ons altijd één vaste aanspreekpunt
Wij garanderen kwaliteit en vakmanschap, uw project is in goede handen
Alle kennis over regelgeving, bouwbesluit en vergunningsaanvraag is aanwezig 

Bouwkundige diensten :
Vooroverleg, schetsontwerp, bouwtekeningen, bouwaanvraag en video Rendering

Bouwbesluit berekeningen:
ventilatieberekening, spui-berekening, daglichtberekening en EPC-berekening

Onze 3 garanties 

Our features

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een wat lastigere uitdaging en kunt u niet direct plannen maken, omdat de constructie van het vastgoed wat vreemd is – of omdat u een veeleisend gebouw neer wilt zetten op een beperkte ruimte? Dan verdient een bouwtechnisch tekenbureau zich altijd terug.

Wij hebben namelijk ervaring met uiteenlopende projecten. We hebben al veel rare dingen gezien en lastige eisen moeten verwerken in bestaande en te bouwen vastgoed. Dat betekent dat wij snel de oplossingen vinden wanneer u vast blijft zitten in de beperkingen die er zijn. 

Urbanstone realiseert zich goed dat elk project uniek is. Maar ervaringen in het verleden bieden in het geval van een tekenbureau bijzondere kansen voor de toekomst. Laat u een bouwtechnische tekening maken en legt u de wensen en eisen bij ons op tafel, dan verrassen we u graag door mogelijkheden te tonen die u nog niet eens overwogen had. 

Bij Urbanstone doen we meer dan tekenen. Zo kunt u op onze website gratis een bestemmingsplancheck laten uitvoeren of een vergunningscheck, zodat u direct weet of u wel aan de slag kunt gaan met uw plannen.

Daarnaast werken we graag eerst schetsen uit, zodat u precies kunt zien hoe een bepaald idee verwezenlijkt kan worden. Want een idee kan geweldig lijken in uw hoofd, maar wanneer u eenmaal ziet hoe het eruit gaat zien, kan het even schrikken zijn. Binnen het maken van de schetsen overleggen we graag samen met u wat de beste aanpak is om uw wensen te realiseren op een vertrouwde, slimme en esthetische manier.

Gaat u akkoord met de schets, dan zetten we een 3D-model op. Op die manier kunt u even virtueel door uw huis of kantoor lopen om te zien of dit echt is wat de bedoeling is. Is dat het geval, dan gaan we verder met het maken van een bouwtekening.

Bij de bouwtekening laten maken kiest u voor de expertise en ervaring van Urbanstone. Wij zorgen ervoor dat de bouwtekening direct gebruikt kan worden bij de bouwaanvraag. Overigens kunnen we de complete begeleiding van het bouwtraject van u overnemen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij nemen dan alle communicatie met de gemeente van u over, en de communicatie met andere betrokken partijen. Aangezien we samen met u de bouwtekening hebben gemaakt en de ideeën hebben doorgesproken, weten wij namelijk exact wat u wilt – en vooral ook wat u niet wilt.

Tijdens het traject houden we contact met u. Wij zijn uw gesprekspartner met alle partijen, waardoor het voor u een overzichtelijk en gemakkelijk traject wordt. Wij zetten onze expertise graag voor u in. Als tekenbureau, bij het laten maken van een bouwtechnische tekening en bij het begeleiden van heel de verbouwing, uitbouw of nieuwbouw.

Get free consultation